Zanimljive činjenice o Rondi Rousey koje niste znali

Zanimljive činjenice o Rondi Rousey koje niste znali

Željela je biti morski biolog

A. Haznadarević

Ime Ronde Rousey je od novembra 2012. godine i potpisa ugovora za čuveni UFC, postalo poznato širom svijeta. Nije joj sama činjenica da je postala prva dama borac u UFC-u donijela planetarnu slavu, koliko sama kombinacija njene prirodne ženske ljepote i strahovite snage i odvažnosti koja odlikuje samo rijetke muškarce. 

Kao mlada djevojka, Rondu Rousey je posebno fascinirao morski svijet i bića koja žive u okeanima, pa je njena želja tada bila da se u životu bavi poslovima morskog biologa. Teško da je tada mogla i sanjati da će borbe u kavezima biti ono po čemu će biti poznata. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.