Zavirite u carstvo šefa UFC-a: Kako živi čovjek koji je 'težak' 600 miliona dolara?

Dana White i njegovo imanje od sedam miliona dolara

Zavirite u carstvo šefa UFC-a: Kako živi čovjek koji je 'težak' 600 miliona dolara?

M. Šljivak

Predsjednik UFC-a Dana White sagradio je veliko carstvo u proteklih 20 godina.

On je devedestih krenuo od nule i njemu su prijatelji Frank i Lorenzo Fertitta povjerili milione kako bi stvorio MMA carstvo.

Iako je u početku UFC poslovao jako loše, MMA sport je odjednom eksplodirao, a sve je to fantastično vodio Dana White.

Dvije decenije kasnije White je 'težak' više od 600 miliona dolara. Stekao je ogromno bogatstvo vodeći UFC, a njegovo imanje u Las Vegasu posjeduje sve što mu je potrebno za ugodan život.

On je 2017. godine kupio dva imanja jedno do drugog, a zatim ih je spojio u jedno i kreirao je dom vrijedan sedam miliona dolara.

Naravno, unutrašnjost njegovog doma je ispunjena raznim zabavnim sadržajima. Tu je teretana, košarkaški teren, bazen i White na miru može razmišljati o narednim akcijama.

Top Komentari

Zulfikar
Lopina obicna , ne shvatam te ufc borce krve se za sicu da bi ovaj smrad mogao imati 600 000 000 dolara.
0 1
Bazarich
Brate niko ih ne tjera Hoš neš
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti