Nevjerovatna situacija: Čuveni Zuluzinho proslavio pobjedu, pa mu rekli da borba nije gotova
Foto - Screenshot

Komedija u Rusiji

Nevjerovatna situacija: Čuveni Zuluzinho proslavio pobjedu, pa mu rekli da borba nije gotova

Midhat Šljivak

Brazilski MMA borac Zuluzinho (42) na bizaran je način poražen od ruskog borca Yusupa Shuaeva u Sočiju.

Zvijer od 180 kilograma i čovjek koji je slavu stekao prije deceniju i po borbama u čuvenom Prideu gdje se borio sa legendarnim Fedorom Emelianenkom i Antoniom Rodirigom Nogueirom.

U borbi protiv ruskog borca 42-godišnji Brazilac je uspio krajem prve runde da dobro pogodi rivala, ovaj je pao, a Zuluzinho je krenuo da ga dovrši.

Sudija je to međutim zaustavio jer je označen kraj runde, ali to brazilski borac nije shvatio. Podigao je ruke, proslavio je pobjedu, pa čak se i bacio na pod.

Međutim, ubrzo su mu saopštili da meč nije završen. Borba je nastavljena, a na kraju je Shuaev ostvario pobjedu većinskom odlukom sudija.

Pogledajte ovaj bizaran trenutak.

Top Komentari

Zoilomas
hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi