Zvijer kakve nema: Pogledajte kako se Khabib poigrava s vrhunskim hrvačima

Nevjerovatan je

Zvijer kakve nema: Pogledajte kako se Khabib poigrava s vrhunskim hrvačima

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov branit će pojas UFC prvaka lake kategorije 18. aprila protiv Tonyja Fergusona.

Pripreme fantastičnog Dagestanca uveliko traju, a njihov završni dio Khabib obavlja u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tamo ima izuzetne sparing partnere, a na jednom od treninga The Eagle je pokazao da mu u hrvanju jednostavno nema ravnog.

Daniel Cormier je na jedan trening doveo svoje hrvače, sve one za koje mnogi tvrde da su vrhunski u SAD-u, a sreću protiv Khabiba okušao je Chase Saldate.

Međutim, Khabib je pokazao da je jednostavno nepobjediv. Čim bi se približili ogradi Saldate nije imao nikakve šanse, iako je Cormier činio sve da savjetuje svog hrvača.

Interesantno je da je često i sam Cormier pokušavao da hrva s Khabibom. U prošlosti su često znali 'potući', a iako je DC teškaš, Khabib ga je u hrvanju redovno dobijao.

Nevjerovatno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi