Zvijer koristi nadljudske napore da se vrati u 57. godini života: Ko mu smije stati na crtu?

Holyfield pokazao kako trenira

Zvijer koristi nadljudske napore da se vrati u 57. godini života: Ko mu smije stati na crtu?

Legendarni američki bokser Evander Holyfield sprema se za povratak u ring. 

Iako ima 57 godina, čini se da će Holyfield biti itekako spreman za povratak boksu. Iako će raditi samo mečeve za humanitarne svrhe, on se sprema kao u najboljim danima karijere što potvrđuju i fotografije je objavio na društvenim mrežama.

Kako bi došao u što bolju kondiciju legendarni borac se odlučio na sprintove uz brdo dok ga trener u znak otpora drži špagom.

Podsjetimo, prije dvije sedmice Holyfield je u svoj tim dodao i legendarnog Ukrajinca Wladimira Klitchka koji mu pomaže da se što bolje spremi za izazove koji slijede.

Inače, kao mogući rival 57-godišnjem Amerikancu spominjao se Mike Tyson koji se također vraća u ring, ali od borbe za sada nema ništa jer se legendarni Iron Mike odlučio za borbu protiv Royja Jonesa Jr.

Ipak, Holyfield ne gubi nadu, sprema se i čeka rivala. Sudeći po fotografijama s treninga, ko mu god stane na žulj, neće se dobro provesti!

Top Komentari

Pitar0g
Pravi sampion.ljudi nedaju ovom covjeku dovoljno kredita mada je tysona izlupo dva puta! Kralj!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi