12 golova u trileru na Fir Parku

12 golova u trileru na Fir Parku

Edmir Škorić

Motherwell i Hiberninan su odigrali nevjerovatnu utakmicu te zajedno postigli dvanaest pogodaka.

I jedni i drugi su u pretposljednjem (37.) kolu škotske Premier lige ušli s jednim ciljem, a to je svakako pobjeda koja bi im donijela dodatne šanse za plasman u Evropsku ligu.

Nakon šest prvenstvenih poraza u nizu, momčad Hiberniana našla se na pragu pobjede. Naime, malo manje od pola sata do kraja imali su zalihu od četiri gola (6:2).

Motherwell je, potom, u samo jedanaest minuta postigao tri gola i već su bili na pragu senzacije, koja se dogodila u sudijskoj nadoknadi, kada je Lucas Jutkiewicz pogodio za veliki bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.