Utakmice 13. kola Premijer lige igrat će se tri dana

Nakon oktobarske pauze

Utakmice 13. kola Premijer lige igrat će se tri dana

A. Čaušević

Poslije reprezentativne pauze igrat će se susreti 13. kola Premijer lige.

Termini i satnica su već poznati, a interesnatno da nam naredna runda ne donosi susrete u večernjem terminu pošto je 17 sati najkasnija satnica.

Šest utakmica će se igrati u tri različita dan. Kolo će u petak od 17 sati na stadionu Rođeni otvoriti Velež i Zrinjski što će biti i jedan od derbija kola.

U subotu od 14 sati na stadionu Police snage će odmjeriti Leotar i Borac. Istog dana, ali od 17 sati igrati će Željezničar - Tuzla City te Sloboda - Radnik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja donosi dva posljednja duela. U 17 sati će početi utakmice Sarajevo - Posušje i Široki Brijeg - Rudar Prijedor.

Službena lica za susrete će biti delegirana u narednim danima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
sto stavljaju utakmice u isto vrijeme,kako se mogu onda gledati sve utakmice,toliko prostora da rasporede u 3 dana i oni opet stavljaju utakmice u isto vrijeme,koji debilizam
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi