)
31 poen Bajramovića u trijumfu Telekoma

Keno protiv Boše u polufinalu

31 poen Bajramovića u trijumfu Telekoma

Adnan Beganović

Košarkaški reprezentativac naše države, Kenan Bajramović, odigrao je sjajnu partiju u pobjedi Turk Telekoma nad Mersinom u četvrtfinalu turskog košarkaškog prvenstva. Ovom pobjedom klub našeg reprezentativca izborio je polufinale u kojem će se sastati sa Fenerbahceom, kojeg sa klupe predvodi Boša Tanjević.

Turk Telekom u četvrtom meču četvrtfinala košarkaškog prvenstva Turske nije dozvolio iznenađenje i nakon sjajne partije i pobjede nad Mersinom (98:90) zaključili su seriju sa konačnih 3:1.

Kenan Bajramović u sve četiri utakmice četvrtfinalne serije pružio je sjajne partije, a njegova večerašnja izvedba bila je doista fenomenalna.

Bajramović je bio daleko najbolji igrač susreta, a sa 31 postignutim poenom bio je i prvi strijelac. U trenucima kada se rezultat lomio i kada su domaći opasno prijetili da sustignu Telekom, naš reprezentativac bio je nezaustavilj i ponajviše zahvaljujući njegovoj igri Telekom će u polufinale bez pete utakmice.

Turska košarkaška liga, play-off, četvrtfinale:
Mersin – Turk Telekom 90:98 (1:3)

U zagradi je konačan rezultat četvrtfinalne serije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.