9 golova Paula Pogbe koji navijačima Uniteda teško padaju

Evo zbog čega je najtraženiji na svijetu

9 golova Paula Pogbe koji navijačima Uniteda teško padaju

A. Haznadarević

Paul Pogba danas važi za jednog od samo par igrača na svijetu koji spadaju u najvišu moguću klasu i čiji eventualni transfer bi mogao premašiti 100 miliona eura. Mladi francuski reprezentativac porijeklom iz Gvineje, doživio je nevjerovatan razvoj u Juventusu kakav legendarni Sir Alex Ferguson nije mogao ni sanjati. Zbog toga, ovaj 21-godišnji veznjak je na pravom putu da postane najveća mrlja u karijeri najuspješnijeg fudbalskog menadžera svih vremena, ako to već nije i sada. Golovi koje bivši omladinac Manchester Uniteda postiže u Juventusu su naprosto zadivljujući, a njih 9 je posebno teško za gledanje navijačima Crvenih đavola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
1/10 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.