A gdje je snijeg? Krupa je primjer - kad se vrijedne ruke slože, sve se može
Dok drugi izmišljaju metode u Krupi snijeg nije problem

Teren potpuno očišćen pred dolazak FK Sarajevo

A gdje je snijeg? Krupa je primjer - kad se vrijedne ruke slože, sve se može

Midhat Šljivak

Krupa će sutra u 21. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostiti ekipu Sarajeva u jednom od najzanimljivijih duela ovog vikenda.

Dok većina bh. klubova muku muči sa čišćenjem terena od snježnih padavina koje su pogodile kompletnu BiH, vrijedni članovi FK Krupa dokazali su da se zajedničkom akcijom apsolutno sve može napraviti.

Iako je kompletan teren stadiona u Krupi na Vrbasu bio pokriven snijegom, u ovom bh. premijeligašu su se potrudili da on bude maksimalno spreman za sutrašnji duel sa Bordo timom.

Iz Krupe su poručili kako Sarajevo treba dočekati shodno renomeu koji ima. Zato su svi uzeli lopate u ruke i potpuno su očisitili teren, koji će biti spreman da ugosti fudbalere oba tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Među aktivistima koji su čistili snijeg bio je i trener Slobodan Starčević, članovi Uprave kluba koji su pokazali su da se sve može, kad se vrijedne ruke slože.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
svaka cast FK KRUPA pokazite ovim klubovima kako se voli i odrzava klub
1 0
Muhamed Mulaosmanović
Glupost, Krupa ima umjetnu travu, najmanji teren u BiH i sve to ide lakše, lakše se čisti i ljepše izgleda.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi