Starčević: Sarajevo dočekujemo u rasterećenoj atmosferi

Krupa spremna za sutrašnji derbi

Starčević: Sarajevo dočekujemo u rasterećenoj atmosferi

Samir Mlaćo

Nakon pobjede pobjede u gradskom derbiju nad Borcem (0:1), pred nogometašima Krupe je novi težak ispit. Naime, izabranici Sloboda Starčevića sutra će dočekati FK Sarajevo, te eventualnom pobjedom i prestići bordo tim na tabeli. 

U Krupi nakon slavlja protiv Borca vlada pozitivna atmosfera i svi se nadaju novim bodovima.

"Nakon pobjede protiv Borca i plasmanom u Ligu za prvaka u jednoj rasterećenoj atmosferi i dobrom igračkom kadru dočekujemo Sarajevo. Vraćaju nam se Aleksić i Benović, te smo roster za Sarajevo povećali za dva igrača. Mislim da smo se ove sedmice dobro odmorili i idemo u susret jednoj kvalitetnoj ekipi Sarajeva, ali se nadamo da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i postizanjem dobrih rezultat kakvi su bili u prethodnom periodu", kazao je u najavi meča šef struke Krupe Slobodan Starčević.

Meč između Krupe i Sarajeva igra se u sutra sa početkom u 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi