A, ko će drugi? Torino poveo, a onda je na scenu stupio Edin Džeko!

Novi gol Dijamanta

A, ko će drugi? Torino poveo, a onda je na scenu stupio Edin Džeko!

E. Čaušević

Roma igra trenutno u gostima protiv Torina meč 37. kola.

Domaći su poveli u 14. minuti kada je Berenguer uspio da iskoristi asistenciju Zaze i pogodi za 1:0.

No, samo dvije minute kasnije na scenu je stupio Edin Džeko. Mkhitaryan ga je odlično proigrao, a Dijamant lagano zabija za 1:1.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
Kada Edin Džeko i Miralem Pjanić završe svoje epizode koje su vrhunske i najvećem mogućem nivou Bosna će tek vidjeti ko su oni bili.Mi nismo mislim jos uvijek svjesni kakva klasa igrača su ova dva igrača. Dugo dugo će trebati da se pojavi neko nalik njima.Imali smo mi igrača ali nalik Edinu i Miralemu koji u najjačim klubovima na svijetu pokazuju svoju klasu dugo će vremena proći. Sigurno da je njima ni u dzepu ni iz dzepa sve sto pisemo mi ali istine rade MOMCI SVAKA VAM ČAST!
25 1
Manijak19871921
Željina škola!?⚪
2 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi