A, sad spektakl: Niko nema pakleniji raspored od Intera!
Nakon reprezentativne pauze za Inter slijedi nevjerovatan raspored u kojem će odigrati četiri velika derbija. Za neutralne navijače će biti uživanje pratiti ove mečeve.

Nekoliko nevjerovatnih derbija

A, sad spektakl: Niko nema pakleniji raspored od Intera!

E. Čaušević

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu s nestrpljenjem očekuju završetak reprezentativne pauze jer nas u nastavku očekuje nastavak takmičenja u ligama širom Evrope.

Već sada se zna da nas u narednih nekoliko sedmica očekuje dosta derbija, a u centru pažnje nalazi se Inter koji ima nevjerovatno težak raspored. Inter se nakon šest godina vratio u Ligu prvaka i s dvije pobjede nije mogao bolje krenuti, ali sada klub s Meazze očekuje dvomeč s Barcelonom u ovom takmičenju.

Međutim, to nije sve što se tiče Intera jer će između utakmica s Barcelonom odigrati još dva velika derbija. Pakleni raposred za Inter počinje već narednog vikenda, odnosno 21. oktobra, kada će ovaj tim igrati veliki gradski derbi protiv Milana.

Samo tri dana kasnije izabranici Luciana Spallettija gostuju u Barceloni, a pet dana kasnije očekuje ih još jedan veliki derbi i teško gostovanje kod Lazija. Nakon meča na Olimpicu Inter će dva naredna meča igrati pred svojim navijačima. Prvo im dolazi Đenova 3. novembra, a tri dana kasnije na resporedu je revanš protiv Barcelone.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi