10

Komentari (10)

Benjamingst
CFR Cluj-F91 Dudelange 0:2 Znaci I Luksemburg ima prestavnika u Grupnoj fazi.BIH uz San Marino, Maltu, Vels, Latviju, Estoniju.... itd polako ali sigurno svi napreduju osim nasih klubova.
Mu'min Juventino FKS
I naravno uzitak neizmjaran sto ce zvezda oboriti dinamov rekord. Nadamo se 40 komada, rekord lige sampiona!!! Najcetnickiji i najodvratniji klub fuj
Benjamingst
Hajmo realno malo... Maribor je bio u grupi prosle godine sa Sevilom, Liverpoolom... pa nisu primili plus 30 komada koji je Maribor od CZ losij... Odigrali su 12 utakmica sa kvalifikacijama 4 pobjede 4 nerijesena 4 poraza 10:20 gol razlika... Mislim da CZ ima neko ima u Europi I nece oni sebi bas lahko dozvokiti bruku.
Mu'min Juventino FKS
15 predugih godina cekam odurni junated, petnes!!! Uh, doceka i to... znao sam kad je zrijeb samo moliti Boga da junajted izvucemo, konacno doceka, al uzitak mi nece biti potpun zbog tatice Murinja, necu moci da uzivam dok tatica pati. Nadam se svim srcem da ce sto prije otkaz dobiti. Zasto junajted, pa zbog 99-te, a onda jos vise i zbog 2003 kad smo bili mnogo jaci (igrali finale), a 7 8 igraca nije doputovalo u mančester radi gripe. S junajtedom smo imali skor 5:2, pa su izjednacili na 5:5 zato ih toliko zarko zelim!!! Uhh
amadeus21
grupu D ukinut podhitno...kakva bruka..
@dn@n
Puni Zvezdu do vrha haha
Conor Mc Gregor
Paris tuce zvezdu i tamo i vamo Liverpool I tamo i vamo napoli dobiva zvezdu kuci nerijeseno u gostima
hasetz
Uze Zvezda 15 miliona eura, a ti bacaš po sebi :( :(
Conor Mc Gregor
I coravoj koki zrno naleti
Mu'min Juventino FKS
Jos jedan odvratni glupison englez, glupi glupi rwtard moron fuj kako mi se gadite
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.