A u komšiluku ludilo: Komentator oduševio, a Hajvani "pomahnitali" u infarkt završnici meča baraža

Scene koje će se pamtiti

A u komšiluku ludilo: Komentator oduševio, a Hajvani "pomahnitali" u infarkt završnici meča baraža

A. Čaušević

Niželigaških fudbal možda nije popularan kao onaj vrhunski, ali definitivno ima svoje draži. 

U Crnoj Gori se jučer igrao revanš meč razigravanja za ulazak u Prvu ligu. Jezero je na svom stadionu dočekalo Kom i trebalo je da nadoknadi zaostatak od 1:0. 

Domaći su na kraju uspjeli u svojoj namjeri. Pobijedili su sa 3:1 poslije šokantne završnice. Na kraju je uslijedilo veliko slavlje svih prisutnih. 

Jezero je povelo golom Radenovića, izjednačio je Golubović. U 71. minuti Drešković vraća prednost domaćim, a promocija je izborena u 83. minuti.

Domaći su prvo promašili penal, ali nakon kornera su zabili pobjedonosni gol preko Milačića. Uslijedilo je veliko slavlje.

Navijači Jezera, popularni Hajvani su počeli da slave iznad jednog zaštitnog zida, gledatelja je bilo na obližnjoj zgradi, na prozorima, krovovima kuća iza jednog od golova, na tribinama...Bila je to opšta ludnica.

Gol odluke u Plavu 👇👇 Jezero ponovo u 1.CFL‼️👏👏

Posted by CG Fudbal on Tuesday, July 14, 2020

Oduševio je i komentator koji je zaista na sjajan način ispratio ovaj meč kao da se radi o finalu nekog od vrhunskog takmičenja. 

Top Komentari

BlueBoys
Ja Hajvana braco moja mila...:)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi