Aalen plovi prema trećoj ligi, Fejzić na klupi

Minimalno poraženi od Kaiserslauterna

Aalen plovi prema trećoj ligi, Fejzić na klupi

Fudbaleri Kaiserslauterna su došli do minimalne pobjede rezultatom 1:0 protiv Aalena, čiji se trener i ovoga puta odlučio izostaviti golmana bh. reprzentacije Jasmina Fejzića iz početnih jedanaest.

Igrao se 23. minut kada je Zimmer postigao jedini gol na utakmici koji je bio vrijedan tri boda i skok na drugo mjesto tabele 2. Bundeslige. Sa druge strane, Aalen je ponovo uplovio u zonu ispadanja i trenutno je na 16. mjestu sa jednim bodom više od dva posljednjeplasirana tima 'Cvajte'.

U drugoj utakmici današnjeg programa Sandhausen je slavio na gostovanju protiv Ingolstadta rezultatom 3:1, nakon što je u prvom poluvremenu vodio sa 2:0. Strijelci su bili dva puta Wooten i jednom Adler, dok je jedini gol za domaći tim postigao Lex.

2. Bundesliga, 21. kolo:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ingolstadt - Sandhausen 1:3

Kaiserslautern - Aalen 1:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.