Aalen remizirao, Fejzić i dalje na klupi

2. Bundesliga, 22. kolo

Aalen remizirao, Fejzić i dalje na klupi

U okviru 22. kola 2. Bundeslige večeras su odigrana tri susreta, a Aalen našeg Jasmina Fejzića odigrao je neriješeno sa Ingolstadtom.

Konačan rezultat susreta glasio je 1:1, a na prvi pogodak čekalo se sve do 55. minute susreta. Nakon dosuđenog jedanaesterca siguran izvođač u 55. minuti bio je Gjasula, da bi 20. minuta kasnije konačnih 1:1 postavio Leckie.

Bh. reprezentativac Jasmin Fejzić i današnji susret odgledao je s klupe za rezervne igrače, a njegov tim nalazi se tek na 16. poziciji. 

U ostalim susretima Erzgebirge Aue na domaćem terenu poražen je minimalno od Darmstadta (0:1), dok je Furth odigrao neriješeno sa Sandhausenom (0:0). 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

2. Bundesliga, 22. kola:

Aalen - Ingolstadt 1:1
Aue - Darmstadt 0:1
Furth - Sandhausen 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti