Navijači Leicestera vrijeđali golmana Arsenala, a on ih "poništio" svojom fantastičnom reakcijom

Ramsdale odlučio da odgovori

Navijači Leicestera vrijeđali golmana Arsenala, a on ih "poništio" svojom fantastičnom reakcijom

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala danas su u gostima pobijedili Leicester sa 2:0 u meču 10. kola Premiershipa.

Topnici su odigrali odličnu utakmicu na King Power stadionu i zasluženo su osvojili tri boda, a golove su postigli Gabriel i Smith Rowe.

Ipak, junak gostujuće ekipe bio je golman Aaron Ramsdale koji je danas imao nekoliko spektakulanih odbrana.

Ramsdale je ukupno upisao osam odbrana što je njegov rekord otkako brani u Premiershipu. Navijači Leicestera su bili toliko ljuti što je branio svaki udarac da su ga počeli provocirati pred kraj meča.

Prilikom svakog ispucavanja navijači Leicestera su skandirali: "Ti si sr*nje", a Ramsdale je bio toliko raspoložen da se i on kasnije u to uključio i počeo se smijati navijačima Leicestera što ih je dodatno iznerviralo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon toga počeli su mu skandirati: "Ti nikada nećeš igrati za Englesku", ali i tada je Ramsdale to s osmijehom ispratio.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesic
Trenutno najbolji golman kojeg englezi imaju.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi