Abdihodžić i Avdić napustili Velež

Sporazumni raskid saradnje

Abdihodžić i Avdić napustili Velež

E. Čaušević

FK Velež objavio je danas da Almin Abdihodžić i Armin Avdić više nisu fudbaleri ovog mostarskog kluba.

Rođeni su na svojoj zvaničnoj stranici potvrdili da su Abdihodžić i Avdić napustiti ovaj klub nakon što su zatražili sporazumni raskid ugovora. Abdihodžić je u dresu Veleža igrao od početka ove godine, a u ovoj sezoni odigrao je svih 15 utakmica.

S druge strane, 20-godišnji Avdić u Velež je stigao pred početak prošle sezone, ali je odlučio napustiti Rođene nakon što se nije uspio izboriti za značajniju minutažu kod Ibre Rahimića.

Rođeni su se obojici zahvalili na saradnji, te su im poželjeli mnogo sreće u nastavku igračke karijere.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije