Abid Mujagić: Svi su nas otpisali na početku, ali pokazujemo koliko možemo

Odigrao sjajan meč

Abid Mujagić: Svi su nas otpisali na početku, ali pokazujemo koliko možemo

E. Oštraković

Nogometaši Slobode, nakon sjajne pobjede na gostovanju u Krupi, počeli su pripreme za utakmicu protiv Sarajeva.

Za SportSport.ba govorio je nogometaš Slobode, Abid Mujagić, a prvo se osvrnuo na utakmicu protiv Krupe.

"Jako teška utakmica je to bila. Vjerovali smo da možemo doći do dobrog rezultata. Uspjeli smo da to ostvarimo timskim duhom. Umalo smo od gotovog napravili veresiju, ali pokazali smo da je timski duh jači od bilo kojeg pojedinca. Ako nastavimo ovako možemo napraviti mnogo toga iako su nas svi optisali na početku, ali iz kola u kolo pokazujemo koliko možemo".

Mujagić je na susretu protiv Krupe postigao gol, ali je upisao i asistenciju.

"Krenuli su i golovi. Zadovoljan sam svojom igrom ove sezone i evo nagrađen sam za dobar rad i trud. Najviše je zaslužna moja ekipa koja je ginula 90 minuta. Ta borba izbaci pojedinca, ali najbitnije je da dobro radimo".

U nedelju u Tuzli gostuje Sarajevo, te će to biti još jedna teška utakmica za ekipu Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Znamo šta nas čeka. Sarajevo ima najkvalitetniju ekipu i najširi roster. Respektujemo sve, ali ni sa kim ne igramo sa bijelom zastavom. Probaćemo uzeti bodove, biće dobra utakmica. Podgili smo samopouzdanje i nadamo se da će bodovi ostati na Tušnju".

Top Komentari

rabodimis
Covjek hoce nesto da te pita samo da cigaru zapalim ej, covjek hoce nesto da te pita, bolan samo da cigaru zapalim, jarane..
0 1
senad035
Bravo Abidee
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi