Abidal nagovijestio da Barcelona narednog ljeta neće štediti novac za pojačanja

Katalonci se žele pojačati na nekim pozicijama

Abidal nagovijestio da Barcelona narednog ljeta neće štediti novac za pojačanja

S. Pašalić

Sportski direktor Barcelone, Eric Abidal, nagovijestio je da bi katalonski tim narednog ljeta mogao potrošiti značajnu sumu novca na pojačanja.

Već neko vrijeme se piše o mogućim pojačanjima Katalonaca i u zimskom, ali i ljetnom prelaznom roku, a Abidal je potvrdio da će Barcelona imati dosta posla uoči početka sezone 2020/2021.

Ono što Barcelona prvo želi riješiti je dugoročna zamjena za Luisa Suareza, a Lautaro Martinez je pored Pierrea-Emericka Aubameyanga jedan od prvih na meti Abidala.

Ipak, katalonski tim se želi pojačati i u odbrani u mjesecima koji dolaze, a Joshua Kimmich iz Bayerna je prvi na listi, pored Nikole Milenkovića iz Fiorentine, Lukasa Klostermanna iz Leipziga i Andreasa Christensena iz Chelseaja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fabian Ruiz je odavno na radaru Barcelone koja ga želi što prije dovesti, a spominje se kako bi Willian iz Chelseaja mogao na Camp Nou nakon što mu narednog ljeta istekne ugovor sa londonskim klubom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Momak
Pasalicu, svaka ti cast na clanku. Pises da barselona trazi dugorocnu zamjenu za Suareza (koji ima trenutno 32g) i navodis kao metu aubameyanga koji sada ima 30g i koji naredne sezone puni 31. Jako logicno.
4 1
teddy sheringham
Gdje samo Christensena nađoste.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi