Abramovič: Najbolji je Branislav Ivanović

Abramovič: Najbolji je Branislav Ivanović

Gazda Chelseaja Roman Abramovič je poludio nakon još jednog neuspjeha svog kluba. Nakon ispadanja u FA Cupu od Evertona gazda londonskog kluba je sazvao hitan sastanak sa trenerom Ancelottijem i igračima.

Na sastanku je Rus bijesnio i najavio je oštre sankcije i smanjenje plata igračima koji igraju ispod svakog nivoa. Jedina dvojica igrača koji su zadovoljili, prema riječima Abramoviča, su kapiten John Terry i njegov partner iz  zadnje linije Branislav Ivanović kojeg je Rus posebno pohvalio.

"Samo dvojica mojih igrača su u formi. Najbolji je Branislav Ivanović, jer konstantno igra bez greške. Uz to još nije sto posto fit, što znači da može i bolje. Pored njega, dobar je još samo John Terry. Njih dvojica su trenutno najsvjetlije tačke ekipe i daju nam sigurnost u odbrani", rekao je Abramovič.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti