Abramovič nije ni htio Rooneya

Abramovič nije ni htio Rooneya

Vlasnik Chelsea Roman Abramovich nikada nije bio spreman poslati ponudu Manchester Unitedu za njihovog napadača Wayne Rooneya.

Sunday Mirror je pisao kako je Chelsea bio jedini klub koji je htio dovesti Rooneya u svoje redove, prije nego što je ovaj produžio ugovor sa Manchester Unitedom.

"Nema sumnje da je Rooney, kada je u formi, među najboljim fudbalerima na svijetu. Međutim, iako su mnogi mediji predviđali njegov prelazak u Chelsea, Roman Abramovich tu opciju nikada nije ni uzeo u razmatranje", rekao je jedan od bliskih Abramovičevih pomoćnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.