Abramovič se smilovao
Scolari nije prežalio Robinha

Iako nije najavljivao pojačanja

Abramovič se smilovao

Iako je bogati gazda Chelsea Roman Abramovič, još ranije najavio kako neće davati novac za zimska pojačanja, menadžer Luis Felipe Scolari u razgovoru sa “šefom” izašao je kao pobjednik.
Portugalac ga je uspio ubjedititi da mu je potrebno oko 20 miliona funti da u klub dovede fudbalera koji umije da dribla?!.

Naime, “plavici” su imali propust kada su pustili Robinha da ode u City. Zbog toga sada u svojim redovima žele “umjetnika”, a na listi želja su Andrej Aršavin i Luis Fabiano.

“Imamo fudbalere koji znaju da organizuju igru, koji mogu da stanu na loptu, da šutnu iz daljine, da prebace loptu na drugu stranu. Pri tome mislim na Nijemca Balacka, Lamparda ili Deka. No, nemamo driblera koji će jednom “fintom” izbaciti cijelu protivničku odbranu iz igre”, istakao je “romantičar” Scolari svom šefu Abramoviču što je naišlo na opravdanje kod gazde.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.