Abramovich i Ancelotti na hitnom sastanku

Abramovich i Ancelotti na hitnom sastanku

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovich će se naredne sedmice sastati sa trenerom kluba Carlom Ancelottijem kako bi što prije riješili krizu kluba koji je u zadnjih 11 utakmica slavio samo dva puta.

Abramovich se nalazi u Moskvi gdje provodi Novogodišnje i Božićne praznike i tamo namjerava ostati do Nove godine po Julijanskom kalendaru, a nakon toga se odmah vraća u London gdje je zakazao hitan sastanak sa talijanskim stručnjakom na klupi Chelseja.

Njih dvojica su se prošle sedmice čuli telefonom, nakon čega je Ancelotti engleskim medijima rekao da mu je gazda dao svu podršku i da nema straha da će dobiti otkaz. Međutim, ukoliko se nešto hitno ne promijeni Ancelotti bi vrlo brzo mogao biti bivši.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.