11

Komentari (11)

AcMilan_rosoneriBosna
FORZA MILAN Mogo bi se Oliver nadaati golova još ako se trener odluči igrati 4-4-2 s njim i Ibrom u manjim utakmicama
DR_GAZiJA
SAMO DA NAGLASIMO:Giroud je u 3 godine u VELIKANU CHELSEAU osvojio vise EVROPSKIH TROFEJA(LIGA EVROPE-cak zabio gol AR678ALU, I LIGA SAMPIONA) nego AR678AL od SVOG OSNIVANJA..tacnijr AR678AL NEMA EVROPSKIH TROFEJA, uz to BOGAT su klub, ali NIJE VELIKAN ..SPORTSKI POZDRAV za ljude koji stvari gledaju po CINJENICAMA..
DR_GAZiJA
Giroud zivi DRUGU MLADOST nakon odlaska iz gubitnickog AR678ALA..od odlaska iz gubitnika redom je osvojio LIGU EVROPE, LIGU SAMPIONA sa VELIKANOM CHELSEAOM, a sada TRPA U VELIKANU MILANU..a ìsmjijavli ga i zvali PLAVI PANJ..ali TRPAO IH, KAD GOD JE STIGAO..Tvrđava, Meša Selimović..
Topnik
Popusis cijeloj postavi Arsenala.
celikze
panj i prevara fudbalskog svijeta…milioni za nista
pogba69
Ne navijam za arsenal al jevo ti seb mater legendo
Gogi82
U pravu je Milos...Rade odigrao jos jednu odlicnu partiju a nijednog slova o njemu. Da se slikao sa Mesijem bilo bi 10 clanaka.Sramota!!!
Milos1312
Kao da imamo 50 igraca u seriji a. Krumic odigro 90 min, vise nego solidno. Makar se spomenuti moze.
Jupp
Rade je buducnost reprezentacije, lagano ali sigurno se gasi Pjaniceva karijera, sramota je sto kaze Milos iznad, ne spomenuti da je odigrao odlicnu utakmicu, ali zbog toga pisete kako se Messi slikao sa djecakom nekim, Mbappe presao pa nije presao, pa ce opet preci u Real, Ronaldo ce dobiti broj 7, pa ipak nece itd. Zao mi u sta se pretvorio ovaj portal, vazniji vam je klik postao, nego samo kvalitet portala i vijesti na njemu!
Jasminn
@Milos1312 sacekaj da odigra lose...pa ce pisati o njemu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.