Milan ima nova dva slučaja zaraze koronavirusom

Problemi za Rossonere

Milan ima nova dva slučaja zaraze koronavirusom

E. Škorić

Velikih problema ima Milan u sezoni u kojoj i dalje igra sjajno i čuva prvo mjesto Serije A.

Milan nema pretjerano širok roster, što je samo po sebi problem za Rossonere, a uz to konstantno im se dešavaju povrede, ali i problemi s koronavirusom.

Mnogi prvotimci Milana već su odbolovali tu bolest (Ibrahimović, Rebić, Krunić, Tonali, Donnarumma, Gabbia, Leao...), a sada je objavljeno da postoje nova dva slučaja zaraze koronavirusom.

Nije poznato ko je od nogometaša sada pozitivan, ali u svakom slučaju, ko god bude, nedostajat će Milanu u ponedjeljak na Sardiniji protiv Cagliarija, a propustit će i važan meč s Atalantom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi