Aco Petrović u istim problemima kao i Duško Vujošević

Mnogi otkazi

Aco Petrović u istim problemima kao i Duško Vujošević

E. Škorić

Mladi hrvatski centar Ivica Zubac (20) neće nastupati na Eurobasketu.

Hrvatski selektor Aco Petrović ima slične probleme kao i selektor bh. reprezentacije Duško Vujošević što se tiče igračkog kadra, pošto mu otkazuju košarkaši.

Nakon što je Mario Hezonja objavio da neće igrati na Eurobasketu, kao i Ante Žižić, sada je Zubac na zahtjev Lakersa odlučio propustiti Evropsko prvenstvo.

"Rekli su mi da žele da što više vremena provedem tamo te da se pripremim za sljedeću rezonu jer će se moja uloga povećati", rekao je Zubac ranije za HRT.

I dok Petrović ne može da računa na mnoge zvijezde za Eurobasket, Vujošević će s BiH pretkvalifikacije igrati očito bez svih zvijezda - Nurkića, Teletovića, Kikanovića, Stipanovića...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi