Adam Johnson poželio dobrodošlicu Di Caniju

Mladi veznjak zadovoljan novim trenerom

Adam Johnson poželio dobrodošlicu Di Caniju

Mladi igrač Sunderlanda, Adam Johnson je poežlio dobrošolicu svom novom treneru Paolu Di Caniju kog navijači ovog kluba nisu dočekali baš najbolje.

Di Canio je u Sunderland stigao kao zamjena za Martina O'Neila te je odmah po dolasku uvao neke novine poput novog režima treninga te posebne ishrane.

 

Johnson je istakao kako svi igrači čvrsto stoje iza Di Canija te su uvjereni kako im on može donijeti uspjeh.

 

"Da budem iskren, dosta je drugačije. Di Canio je stigao i sve je ubrzo okrenuo naopačke. Navikavamo se na to i za sada nam dobro ide. On zahtjeva da dajete sve od sebe i očigledno ćemo morati da vrijedno radimo. Mislim da je to upravo ono što nam treba. Svi su uzbuđeni i jedva čekaju da zaigraju. On je pun entuzijazma i energije i traži najbolje od svojih igrača", rekao je Johnson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Kontraverzni stručnjak će svoj debi na klupi Sunderlanda imati protiv ekipe Chelseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.