Adam: Shawcross želi ostati

I pored interesa Manchester Uniteda

Adam: Shawcross želi ostati

Veznjak Stoke Cityja, Charlie Adam istakao je kako je ostanak Ryana Shawcrossa veoma važan za ekipu te se nada kako će uprava ovog kluba uraditi sve što je potrebno da Shawcrossa veže ugovorom na duži period.

Uprava kluba sa Britannia stadiona je navodno spremna da Shawcrossu ponudi ugovor na šest godina, ali su stvari još uvijek neizvjesne budući da postoji interes velikih engleskih klubova.

 

"Kada imate takav kvalitet morate ga zadržati u ekipi, a i trener je uvijek isticao kako je on jedan od naših najboljih igrača. Ovo je dobar klub koji napreduje i Ryan želi biti njegovim dijelom. Ovdje je par godina i vidio je kakav je bio i zna kako sada napreduje. Dobro je imati takve ljude u klubu", rekao je Adam.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Shawcross je svoju karijeru započeo u redovima Manchester Uniteda, a upravo Crveni đavoli su i najzainteresovaniji za njegov povratak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.