Adama Traore na udaru: "Građen kao je*ena kuća od cigli, a pada tako?"

Sve zabilježeno

Adama Traore na udaru: "Građen kao je*ena kuća od cigli, a pada tako?"

A. Čaušević

Adama Traore je odigrao vrlo dobar meč u pobjedi Wolverhamptona nad Arsenalom u Londonu. Bilo je 1:2. 

Traore izgleda fizički dominantno, pa je Robu Holdingu itekako zasmetalo što je olako pao u jednom duelu u finišu utakmice.

Mikrofoni pored terena su uspjeli snimiti trenutak kada se Holding žali sudiji zbog načina na koji je Traore izborio jedan faul.

"Građen je kao je*ena kuća od cigli! Kako pada na takav način?", dobacio je Holding i bacio loptu. Tom prilikom je dobio i žuti karton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/G00NERJ0N/status/1333156808542838785[/twitter]

Holding donekle ima i pravo jer Traore na terenu zbog mišićavog tijela i brzine djeluje superiorno te baš nije prikladno za igrača s takvim karakteristikama da olako pada.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi