Adama Traore se nije mogao na gori način oprostiti od igranja za Barcelonu

Užasan meč protiv Villarreala

Adama Traore se nije mogao na gori način oprostiti od igranja za Barcelonu

E. Čaušević

Barcelona je sinoć poražena na svom terenu od Villarreala sa 2:0 u posljednjem kolu španske La Lige.

Katalonci iza sebe imaju sezonu za zaborav i sigurno je da će napraviti velike promjene kada je u pitanju igrački kadar.

Pojedini igrači Barce sinoć su sigurno po posljednji put nastupili u dresu ovog kluba, a među njima je i Adama Traore.

Adama je u januaru stigao na posudbu iz Wolverhamptona i činilo se da će Barca sigurno da otkupi njegov ugovor jer je odigrao nekoliko sjajnih mečeva kada je stigao u katalonski klub.

Međutim, u prethodnha dva mjeseca je totalno nestao sa scene. Sinoć je igrao od prve minute, ali je imao utakmicu za zaborav.

Adama je kriv za oba gola Villarreala, a posebno za drugi kada je "asistirao" Gomezu. Sigurno da nije mogao na gori način da se oprosti od katalonskog kluba i jasno je da će i po drugi put u karijeri da napusti Camp Nou.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji jutors su potvrdili da je Barcelona donijela već odluku oko Adame i neće otkupiti njegov ugovor za 30 miliona eura, te će se on početkom jula vratiti u engleski klub s kojim ima još godinu dana ugovora.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Benz
Zaboravio uljem da se namaze
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi