Adama Traore šokiran kada je vidio ocjenu na FIFA 21: "Nemoguće, pa to morate promijeniti"

Nisu se baš proslavili

Adama Traore šokiran kada je vidio ocjenu na FIFA 21: "Nemoguće, pa to morate promijeniti"

E. Čaušević

EA Sports početkom ovog mjeseca je pustio u prodaju novo izdanje igrice FIFA.

FIFA 21 je za svega nekoliko sedmica postala pravi hit među ljubiteljima video igrica koji su nestrpljivo čekali 6. oktobar kada je EA Sports pustio u prodaju novo izdanje.

Međutim, i ovaj put su mnogi imali prigovore za ocjene pojedini igrača, a čak su se oglašavali i sami fudbaleri.

Najglasniji je Adama Traore koji je bio šokiran kada je vidio svoju ocjenu. Ukupna ocjena je skromnih 74, ali to nije ono što je najgore.

Za snagu je dobio samo 75 iako izgleda kao terminator i poručio je da čak njegov saigrač Doherty ima bolju ocjenu što je zaista smiješno. Također, za defanzivu je dobio samo 31 što je bio šok za njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ma dajte, u odbrani sam kao da ne postoji sutra. Zaista 75 za snagu? To morate promijeniti. Nije moguće da Doherty ima 78, a ja 75 za snagu. To je baš nemoguće", poručio je Adama.

Top Komentari

neron
Sve za klikove a tzv.autor tj. prevodioc se za****o.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi