Wolverhampton ismijava Granita Xhaku zbog onoga što mu je napravio Adama Traore

Malo su pretjerali

Wolverhampton ismijava Granita Xhaku zbog onoga što mu je napravio Adama Traore

E. Čaušević

Wolverhampton je prošlog vikenda pobijedio u gostima ekipu Arsenala sa 2:1.

Vukovi su tako nastavili dobru seriju i zasluženo su stigli do pobjede na Emiratesu. Nekoliko dana nakon utakmice u centru pažnje ponovo se našao Adama Traore, ali i Granit Xhaka koji za njega nikako nije imao rješenje.

Naime, čak je i Wolverhampton na svojoj TikTok stranici objavio video Traorea kako je zadavao glavobolje Xhaki, a mnogi su ovo protumačili kao ismijavanja švicarskog reprezentativca.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Vrana
Ma i njegovi ga ismijavaju samo on to ne konta, sta ces cigani su to, sto se nadje u denneru mrtvo narkomano
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi