Adebayor: 'Googlat' ću o Crystal Palaceu

Iznenadio navijače kluba

Adebayor: 'Googlat' ću o Crystal Palaceu

Iskusni togoanski napadač Emmanuel Adebayor konačno je pronašao novu sredinu.

Adebayor (32) je nakon kraćih pregovora odlučio prihvatiti ponudu Crystal Palacea i potpisati šestomjesečni ugovor, a na samom predstavljanju je zaprepastio sve pripadnike ove momčadi i pogotovo navijače. 

"Ne znam mnogo u Crystal Palaceu, ali bolje mi je da naučim. Tako da ću otići na Google i saznati što više u ovom klubu. Šta god da ljudi u klubu žele postići ja ću ih slijediti. Želim im pomoći pobjeđivati i zato sam tu", rekao je Adebayor u službenom videozapisu koji je objavio Crystal Palace. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Adebayor, koji je tokom karijere igrao i za Arsenal, Manchester City i Real Madrid, mogao bi konkurisati već za utakmicu u FA kupu protiv Stoke Cityja.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi