Adebayor pronašao novi klub?

Crystal Palace želi iskusnog napadača

Adebayor pronašao novi klub?

E. Čaušević

Emmanuel Adebayor uskoro bi se trebao vratiti na teren, a nekoliko timova zainteresovano je da potpiše ugovor sa bivšim napadačem Tottenhama.

Adebayor je krajem septembra raskinuo ugovor sa Tottenhamom i od tada je bez kluba. Ipak, on nije imao razloga za brigu jer je još uvijek od londonskog kluba redovno dobijao platu. 31-godišnji napadač nalazi se na meti Watforda, ali je njegova agent potvrdio da se za njegove usluge zanima i Crystal Palace.

Prema pisanju engleskih medija Palace je danas kontagtirao Togoanca i ponudio ugovor, te se sada čeka Adebayorov odgovor. Navodno, menadžer Crystal Palacea Alan Pardew okrenuo se Adebayoru jer su ponude njegovog kluba odbili Loic Remy i Charlie Austini.

Pored Tottenhama, Adebayor je u svojoj karijeri nosio dresove Metza, Monaca, Arsenala, Manchester Cityja i Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi