Ademir Smajlović novi sportski direktor Slobode

Stiže umjesto Denisa Karića

Ademir Smajlović novi sportski direktor Slobode

Endin Čaušević

FK Sloboda danas je doživjela nove promjene jer je s pozicije sportskog direktora smijenjen Denis Karić.

Na jučerašnjoj Skupštini Slobode izabran je novi predsjednik, pa će tako Sead Kozlić obnašati tu funkciju u narednom periodu, a tu je i nova "vlada" tušanjskog premijerligaša.

Novo rukovodstvo odlučilo je da smijeni Denisa Karića s pozicije sportskog direktora Slobode, te su danas odmah izabrali novog čovjeka na ovu funkciju.

Naime, funkciju sportskog direktora Slobode obnašati će Ademir Smajlović koji je legendarni fudbaler tuzlanskog kluba. On je vodio ekipu Mladosti iz Kikača, ali je prošle sedmice napustio ovaj tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Međutim, nije čekao dugo na novi angažman, te je izabran za novog sportskog direktora Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Havdika
Kikachi na aparatima
1 3
FreedomBH
Ode jedan,dodje drugi. Cuj iz Kikaca stvarno se neko zajebaje s'klubom.Covjek nemoze biti pametan,sad se vidi kolko je Azmir bio dobar. Kolko god grijesio,bar je imao pare,igrace,I mogo si se nadat necemu,ovako samo prezivljavaj ako se I to bude moglo.Zalosno.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi