Denis Karić o smjeni sa pozicije sportskog direktora: Ne znam ništa, sve je moguće

Navodno je smijenjen sa funkcije sportskog direktora FK Sloboda

Denis Karić o smjeni sa pozicije sportskog direktora: Ne znam ništa, sve je moguće · Saznajemo

Edmir Škorić

Prema nezvaničnim informacijama, Denis Karić je smijenjen sa pozicije sportskog direktora Fudbalskog kluba Sloboda.

Na jučerašnjoj Skupštini Slobode izabran je novi predsjednik, pa će tako Sead Kozlić obnašati tu funkciju u narednom periodu, a tu je i nova "vlada" tušanjskog premijerligaša.

Dan kasnije, pojavila se informacija, koja istina još nije potvrđena, a dobili smo je iz nekoliko izvora iz kluba, kako je Karić smijenjen s funkcije sportskog direktora.

Tragom tih informacija, kontaktirali smo i samog Karića, ali on još uvijek nije obaviješten o navodnoj smjeni, pa nije mogao da nam potvrdi, ali ni demantuje te navode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na današnjem vremenu je sve moguće, ne znam", kratko je komentarisao Karić za SportSport.ba.

Nekadašnji fudbaler Slobode, Bratstva i Željezničara je u maju prošle godine imenovan za sportskog direktora Slobode, a prethodno je smijenjenjen u decembru 2017. godine sa iste pozicije. Nije za sada poznato hoće li ostati u klubu i obavljati neku drugu funkciju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi