Novi pogodak Adija Nalića, Anel Ahmedhodžić dobio priliku za odmor

Malmo slavio

Novi pogodak Adija Nalića, Anel Ahmedhodžić dobio priliku za odmor

Edmir Škorić

Malmo je upisao novu pobjedu u prvenstvu Švedske.

Aktuelni švedski prvak je u 12. kolu gostovao kod Mjallbyja i na kraju je upisao sigurnu pobjedu rezultatom 2:0, iako je trener gostiju neke igrače, poput bh. reprezentativca Anela Ahmedhodžića, odlučio odmoriti za revanš u kvalifikacijama Lige prvaka protiv Helsinkija.

Nakon što su mreže mirovale u prvih 45 minuta, Malmo u nastavku dolazi do dva gola i važne pobjede.

Prvi gol postigao je Adi Nalić nakon ubačaja Birmančevića, a zatim je Birmančević sam pogodio tri minute kasnije, odnosno u 61. minuti.

Malmo ima devet pobjeda, dva remija i jedan poraz te je lider na tabeli sa 29 bodova. Što se Nalića tiče, igrao je do 84. minute i trenutno ima tri gola uz dvije asistencije.

Top Komentari

MethodMan
Bravo majstore
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi