Dvije majstorije Adija Nalića našle mjesto među najboljim potezima sezone
Foto: Screenshot

Minut odmora za oči

Dvije majstorije Adija Nalića našle mjesto među najboljim potezima sezone

Eldar Ganibegović

Nedavno je završena sezona u Švedskoj.

Titulu prvaka ove skandinavske zemlje ponijeli su bh. reprezentativci Adi Nalić i Anel Ahmedhodžić u dresu svog Malmoa.

Nalić je sa sedam golova i četiri asistencije bio jedan od najboljih fudbalera svog tima, a posebno se istakao s dva atraktivna pogotka petom.

Upravo su ti pogoci našli svoje mjesto u jednominutnom videozapisu kojeg je Allsvenskan objavio na svojoj zvaničnoj Facebook stranici prisjetivši se najljepših poteza u sezoni.

Minut raja za oči, pogledajte.

Den gångna säsongens mest svårupprepade mål 😅

Posted by Allsvenskan on Sunday, January 2, 2022

Podsjetimo, Nalić je u 2021. godini debitovao i za reprezentaciju BiH i do sada je skupio sedam nastupa. Ugovor s prvakom Švedske ima do kraja godine i bit će zanimljivo vidjeti da li će ga produžiti ili će potražiti veći izazov u karijeri.

Trasnfermarkt njegovu vrijednost trenutno procjenjuje na 800 hiljada eura, što mu je i lični rekord.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi