Adidas predstavio kopačke s Swarovski kristalima koje su "poništile" konkurenciju

Mogu ih samo sretnici kupiti

Adidas predstavio kopačke s Swarovski kristalima koje su "poništile" konkurenciju

Endin Čaušević
Teme:

Adidas je spremio novo izdanje Predator kopački koje su oduševile javnost.

Adidas je prije nekoliko dana zvanično potvrdio da će kopačke Predator Edge uskoro biti puštene u prodaju, te se očekuje da njemačka kompanija u rekordnom roku proda ovo izdanje.

Naime, Adidas je napravio nevjerovatan dizajn za Predator Edge jer su odlučili da na njih stave i Swarovski kristale što je oduševilo mnoge.

Kristali su se savršeno uklopili u zlatnu boju koja dominira na ovim kopačkama i jasno je da je Adidas vodio zaista veliku pažnju oko svakog detalja.

Njemačka kompanija je potvrdila da će Paul Pogba i Diogo Jota imati priliku da prvi reklamiraju ove kopačke na utakmicama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, objavljeno je da će jedan par ovih kopački koštati oko 360 eura, ali neće biti svima dostupne. Naime, na stanju će biti svega 300 pari kopački i samo oni najsretniji će imati priliku da ih kupe.

Adidas New £300 Predator Boots Have Swarovski Crystals, The Game Has Been Changed

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi