Adidas "slučajno" otkrio gdje ide Ibrahimović

Čini se da je konačno sve gotovo

Adidas "slučajno" otkrio gdje ide Ibrahimović

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović i dalje se nalazi u centru pažnje jer se još uvijek ne zna gdje će nastaviti svoju karijeru.

Ibrahimović je nakon tri sezone odlučio napustiti PSG u kojem je ispisao nove stranice historije ovog kluba. Šveđanin će svoju karijeru najvjerovatnije nastaviti u Manchester Unitedu, ali svi još uvijek čekamo na potvrdu tog transfera.

Jedna od najvećih vijesti u posljednjim danima bila je da je Ibrahimović odlučio da neće produžiti ugovor s Nikeom. Naravno, Adidas je odmah uskočio u priču i njemačka kompanija želi potpisati sponzorski ugovor sa ovim igračem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prema pisanju njemačkog Bilda čelnici Adidasa čak su otkrili da će Ibrahimović prihvatiti ugovor jer će on biti dio ugovora sa Manchester Unitedom. Namjerno ili ne Adidas je možda definitivno potvrdio da Ibra ide u United.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi