Adidas uzvraća Nikeu: Spremili su nevjerovatan dres za Bayern!
Velike kompanije se takmiče u proizvodnji čudnih i zanimljivih dresova koje timovi neće nositi, ali će ih navijači moći kupiti (Foto: EPA)

Poprilično čudne kreacije su sve češće u svijetu fudbala

Adidas uzvraća Nikeu: Spremili su nevjerovatan dres za Bayern!

M. Šljivak

Nakon što je američki proizvođač sportske opreme Nike spremio poseban dres za Barcelonu sa kojom će proslaviti 20 godina saradnje, njihov veliki rival njemački Adidas, odlučio je da napravi poseban dres za minhenski Bayern.


Adidas će uskoro u prodaju pustiti verziju dresa koji je napravljen u saradnji sa EA Sports. Naravno, ekipa neće nositi ove dresove, ali će ih navijači moći kupiti.

Broj dresova će naravno biti ograničen. Biće inspirisan devedestim godinama proteklog stoljeća, a izgled je zaista zanimljiv.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Cijena ovog dresa Bayerna iznosiće 90 eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Leo
Koja je svrha dresa ako ga igrači ne nose?
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije