Adil Rami dobio otkaz u Marseilleu: Nije došao na trening jer se hrvao u blatu

Krio da je učestvovao u emisiji

Adil Rami dobio otkaz u Marseilleu: Nije došao na trening jer se hrvao u blatu

E. Čaušević

Francuski defanzivac Adil Rami ostao je bez kluba nakon što je Marseille odlučio da s njim raskine saradnju.

Rami je imao ugovor s Marseilleom još dvije godine, ali nakon što nije odradio s ekipom pripreme za novu sezonu bilo je jasno da će sigurno napustiti klub.

Marseille je objavio da je Rami sada slobodan igrač i da su odlučili raskinuti saradnju s njim. Iz kluba nisu željeli da otkriju zašto je došlo do takve odluke, ali su francuski mediji to veoma brzo saznali.

Naime, sve je počelo u finišu prošle sezone tačnije 20. maja kada se Rami povrijedio u meču protiv Toulousea. Nekoliko dana kasnije trebao je doći na trening, ali se nije pojavio niti je kasnije objasnio zašto je propustio trening.

No, mjesec dana kasnije u Marseilleu su saznali zbog čega Rami tog dana nije trenirao. Naime, on je učestvovao u emisiji Fort Boyard i takmičio se u hrvanju u blatu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ljudima u klubu nije uopšte rekao da je bio dio ove emisije, ali su to saznali 29. juna kada je ona puštena u eter. Ramiju je tada poručeno da ne treba dolaziti na pripreme, a na samom početku nove sezone klub je odlučio da s njim raskine ugovor zbog ozbiljnih kršenja pravila.

Top Komentari

tuzlaak
Idiot
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi