Bivši trener Chelseaja krade Napoliju Jamesa Rodrigueza
Rodriguez bi karijeru mogao nastaviti u Francuskoj

Kolumbijac je tražena roba

Bivši trener Chelseaja krade Napoliju Jamesa Rodrigueza

S. Pašalić

James Rodriguez se već dugo vremena povezivao sa prelaskom u Napoli, ali šanse da se preseli u Italiju su svakim danom sve manje.

Kolumbijac se vratio na kraju sezone sa posudbe iz Bayerna za koji je prošle sezone odigrao samo 28 utakmica u postigao je 7 golova, ali u ekipi Reala za njega nema mjesta.

Ipak, i pored toga, Real je odbijao sve ponude Napolija koji ga je želio dovesti na posudbu uz mogućnost da ga otkupi na kraju sezone.

Sada drugi klub želi iskoristiti trenutnu situaciju i dovesti Rodrigueza, a radi se o francuskom Marseilleu.

Kolumbijac je u posljednjoj godini ugovora sa Realom koji ga želi prodati, ali nakon povrede Marca Asensija ipak se pojavila šansa da ipak zaigra za tim iz Madrida.

Međutim, italijanski Correire dello Sport piše da Andre Villas-Boas želi pojačati svoj vezni red i da je označio Rodrigueza kao igrača kojeg želi vidjeti u svom timu.

Pored toga, u izvještaju se navodi da je Napoli dao rok Realu do 15. augusta da odluči da li želi pustiti Rodrigueza.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi