Adilović: Čvrsto vjerujemo u plasman u Super ligu

Samsunspor kandidat za najbolji rang

Adilović: Čvrsto vjerujemo u plasman u Super ligu

Turski Medyafaresi donio je zanimljivu priču o našem napadaču Eldinu Adiloviću koji je od svog dolaska u Samsunspor stekao velike simpatije navijača ovog kluba.

Adilović je prezadovoljan uslovima u Turskoj, a posebno je zadivljen gradom čiji je od nedavno stanovnik.

„Divim se Samsunu, prlijep je grad. Mnogo je lijepih objekata sličnih našima u Bosni i Hercegovini,“ kazao je Adilović.

Samsunspor je kandidat za plasman u Super ligu. Adilović je uvjeren da u uspjeh.

„Cilj je Super liga, a ja i moji saigrači čvrsto vjerujemo u to. Pred nama je utakmica protiv Sanliurfaspora u kojoj očekujemo trijumf uz nadu da će nam se poklopiti rezultati na ostalim terenima,“ dodao je.

Posebno je Adilović pohvalio vatrene navijače Samsunspora.

„Navijači su nešto posebno, njihovo navijanje nam daje pozitivnu energiju i uvijek nas diže kada nas ne ide,“ kazao je bivši napadač Čelika i Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije