Adilović: Pregovaram sa tri kluba iz Turske

Nekadašnji napadač Željezničara za SportSport.ba

Adilović: Pregovaram sa tri kluba iz Turske

Nekadašnji napadač sarajevskog Željezničara i ljubimac navijača s Grbavice Eldin Adilović u potrazi je za novim angažmanom.

Njegov posljednji angažman bio je u drugoj turskoj ligi gdje je nastupao za ekipu Kayseri Erciyesspora, a trenutno je bez kluba.

Adilović je za naš portal rekao da je u pregovorima sa tri kluba iz Turske i da je trenutno najrealnija opcija povratak u tu zemlju.

"Trenutno pregovaram sa tri kluba iz Turske. Jedan nastupa u Super ligi Turske, dok su dva u drugoj ligi. Moram razmisliti šta da izaberem", rekao je Adilović za SportSport.ba.

Podsjetimo da je Adilović zabilježio i jedan nastup u dresu A reprezentacije BiH i to 10. decembra 2010. godine kada smo remizirali sa Poljskom 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi