Adilović stigao u Istanbul, uskoro potpisivanje ugovora!

Napadač Željezničara

Adilović stigao u Istanbul, uskoro potpisivanje ugovora!

Adnan Beganović

Mnogo je špekulacija bilo u prethodna dva dana o novome klubu Eldina Adilovića, najboljeg strijelca Željezničara u protekle dvije sezone.

Nakon što su propali pregovori sa Bucasporom za koje je Adilovićevo obeštećenje bilo previsoko, za usluge 27-godišnjeg Zeničanina zainteresovao se Samsunspor, a napadača koji je u protekloj sezoni u plavom dresu postigao 18 golova u BH Telecom Premijer ligi dobili smo na telefon dok se probijao kroz gužvu na istanbulskom aerodromu.

“Trenutno sam u Istanbulu, nadam se da će sve proći u najboljem redu, te da ću potpisati ugovor”, kazao je kratko za SportSport.ba fudbaler koji je u protekle dvije sezone za Željezničar postigao 49 golova u svim takmičenjima.

Adilovićev novi klub Samsunspor trenutno se, nakon dva odigrana kola, nalazi na šestoj poziciji 1. Lige Turske sa jednom pobjedom i jednim porazom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.