Crveni karton Veležu izazvao žestoke proteste

Bojo isključio Bajrića

Crveni karton Veležu izazvao žestoke proteste

M. Šljivak, foto: A. Čaušević

Velež je u 58. minuti ostao s igračem manje u susretu protiv Širokog Brijega.

Isključen je Adin Bajrić i to nakon što je, po mišljenju sudije, kao zadnji igrač odbrane spriječio Ivana Ikića da postigne pogodak.

Ikić je krenuo sam prema golu, Bajrić ga je pokušao zaustaviti, bilo je blagog kontakta a zatim glavni sudija Danijel Bojo na asistenciju drugog pomoćnika Sretena Udovičića pokazuje na prekršaj i crveni karton za Bajrića. Prestrogo. 

Uslijedili su žestoki protesti igrača Veleža. Krenuli su prema sudiji Boji, koji je zatim Slaviši Radoviću pokazao žuti karton.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uzaludni su bili protesti igrača Veleža. Bajrić je morao vani, a Ivan Ikić je iz slobodnog udarca s vrha kaznenog prostora pogodio prečku.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prostecinjenice
Grobari, uništit ćete i ovo malo fudbala što nam je ostalo.
4 1
Mostar_u_srcu_123
Ispravna odluka
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi