Adis Jahović potpisao za Rijeku

Po modelu dva plus dva

Adis Jahović potpisao za Rijeku

Rijeka je dobila i drugu prinovu pred početak priprema za novu sezonu. Nakon defanzivca Širokog Brijega Joze Špikića dogovoren je angažman i napadača Adisa Jahovića.

Makedonski reprezentativac sa posljednjom adresom u ukrajinskom prvoligašu Vorskla Poltava potpisao je četverogodišnji ugovor po modelu dva plus dva.

Jahović se na Kantridi očekuje krajem sedmice kada će obaviti ljekarski pregled, a u slučaju da ne bude nikakvih poteškoća ugovor će stupiti na snagu.

Okupljanje Riječana zakazano je u nedjelju 8. juni, a prvi trening je dan kasnije na Kantridi. Jahović je u prošlosti sa uspjehom nastupao u dresu Veleža, Sarajeva i Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.